B2B corporate

B2B corporate diensten voor bedrijven

Mondecor biedt B2B corporate diensten aan voor bedrijven. Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring in raambekleding. Al onze producten worden vervaardigd in onze fabriek, waardoor we een snelle en hoge kwaliteit levering bieden.

Raambekleding speelt een belangrijke rol in zowel commerciële als residentiele ruimtes. Ze voegen aan alle ramen de broodnodige lichtregeling, privacy, energie-efficiëntie en esthetiek toe. Met zoveel prachtige opties voor raamdecoratie beschikbaar, kan het wellicht overweldigend zijn om te weten waar je precies moet beginnen.

Of je nu op zoek bent naar commerciële of residentiële raambekleding, samenwerken met het Mondecor ontwerpteam is de beste manier om de eerste stap te zetten. Onze deskundigheid helpt je op weg om de perfecte raambekleding te vinden die bij je behoeften, stijl en budget past.

We kunnen je ook enkele van de opwindende nieuwe mogelijkheden voor motorisering en smart systemen laten zien. Mondecor biedt B2B corporate diensten aan van raamdecoratie voor bedrijven. Raambekleding voor commerciële panden, kantoren, medische omgevingen, winkels, scholen, horeca en meer. Bel ons of plan een gratis ontwerpconsult voor je commerciële ruimte.

gordijnen op maat

Klanten

Een greep uit onze klanten

Mondecor raamdecoratie diensten voor bedrijven

Mondecor is een raamdecoratie bedrijf met een showroom in Amsterdam. Ons deskundig personeel, dat al meer dan 30 jaar de bewoners van Nederland bedient, kan je helpen om in bedrijfsruime een ideaal evenwicht van schaduw en natuurlijk licht te bereiken.

Bezoek onze showroom waar je een uitstekende selectie rolgordijnen, jaloezieën en gordijnen aantreft. Elk met zijn eigen stijl en voordelen. We hebben een grote voorraad onderdelen en accessoires waarmee we alle soorten reparaties uitvoeren. Na meer dan 30 jaar in de wereld van raamdecoratie, zijn we er zeker van dat onze verkoop- en installatieprijzen die van de concurrentie zullen evenaren of overtreffen. Daarom geven we ook een laagste prijsgarantie af.

Onze installatietechnici zijn goed op de hoogte van alle aspecten van het installatieproces en van ieder product dat we voeren. We verheugen ons erop je een kwaliteitsinstallatie te bieden die je helemaal tevreden achterlaat. Waarbij jouw bedrijfsruimte is voorzien van de mooie, praktische en kwaliteit raambekleding.

Vanaf het moment dat je voor het eerst belt tot de dag dat we je project afronden, zul je versteld staan van de toewijding en het oog voor detail van ons personeel. Zowel je inrichtingsadviseur als je installatietechnicus hebben een grondige productkennis en een scherp oog voor stijl om je een ongeëvenaard niveau van service te bieden.

Neem vandaag nog contact met de B2B corporate afdeling van Mondecor om een afspraak te maken en een gratis consult ter plaatse te plannen.

Rolgordijnen op maat

B2B corporate dienst: op maat gemaakte raamdecoratie

Onder onze B2B corporate dienst valt uiteraard op maat gemaakte raamdecoratie. Mondecor beidt een groot assortiment van op maat gemaakte raamdecoratie, ontworpen om aan je specificaties en eisen te voldoen voor jouw bedrijfspand. Raambekleding in een zakelijke omgeving is van groot belang voor zowel het personeel als de eerste professionele indruk die je maakt met klanten.

– Gordijnen op maat gemaakt
– Jaloezieën van bamboe, aluminium, pvc
– Rolgordijnen, duo en lichtdoorlatende rolgordijnen
– Inbetween
– (Lichtdoorlatende) plissé gordijnen op maat

B2B corporate raamdecoratie oplossingen

Oplossingen voor raamdecoratie in winkels

Winkelruimten hebben het unieke dilemma dat ze van buitenaf naar binnen zichtbaar moeten zijn, terwijl ze ook lichtregulering en veiligheid moeten bieden. Retail panden hebben meestal grote vensters om te koop aangeboden artikelen uit te stallen. Deze extra grote ramen hebben ook iets nodig om de hoeveelheid licht die in de winkel binnenkomt te helpen reguleren om vervolgens een comfortabele omgeving te behouden.

Raambekleding die het zonlicht afbuigt maar er toch doorheen kan kijken, is ideaal voor de retail branche. Wil je ook je winkel met passende raamdecoratie bekleden? Neem contact op met onze B2B corporate experts voor een gratis adviesgesprek.

Raamdecoratie voor kantoren

Ramen in kantoren worden beschouwd als een luxe. Natuurlijk zonlicht is een sfeermaker en bevordert een gezonde werkomgeving. Te veel licht in bepaalde omstandigheden maakt niet altijd een productieve werkomgeving. Lichtbeheersing is dan ook het hoofddoel van raamdecoratie voor kantoren.

De meeste bedrijven willen ook dat hun werkplek een gevoel van decorum heeft. En visueel aantrekkelijk is zonder afleiding te veroorzaken. Raamdecoratie voor kantoren is één van de beste manieren om een gevoel van stijl aan een ruimte toe te voegen, en tegelijk een functionele oplossing voor lichtbeheersing te bieden. Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis adviesgesprek met onze B2B corporate afdeling van Mondecor.

Raambekleding voor medische gebouwen

Medische voorzieningen zoals dokterspraktijken, ziekenhuizen, dierenklinieken of tandartspraktijken hebben verschillende behoeften voor de raambekleding van de verschillende ruimtes.

Ruimten die voor het publiek toegankelijk zijn, zoals lobby’s of wachtkamers, hebben een raambekleding nodig die het licht regelt en de ruimte een beetje decoreert. Behandel-, onderzoekskamers of privé kantoren met ramen hebben een raambekleding nodig die privacy biedt. Sommige van deze kamers kunnen ook licht- en temperatuurregeling nodig hebben.

Hoewel decoratieve, zachte raamdecoraties een vleugje elegantie kunnen geven aan een lobby of wachtkamer, zullen ze zelden in andere ruimten van een medische instelling te zien zijn. Stoffen hebben de neiging gemakkelijker allergenen en zwevende deeltjes op te vangen. Voor medische veiligheidsnormen zijn harde raambekleding of antimicrobiële en brandwerende stoffen de beste optie voor deze ruimtes.

Zoals in de meeste situaties bepalen de behoeften van iedere ruimte wat de beste raambekleding voor de klus is, waarbij functionaliteit de eerste prioriteit is. Maak met onze B2B corporate afdeling van Mondecor een afspraak om een gratis consult te plannen.

B2B bedrijven raamdecoratie

Schakel onze B2B bedrijven diensten in, als je ook wilt dat jouw zakelijke ruimte een meer samenhangend geheel moet zijn. Middels onze B2B bedrijven service kan de ruimte zelfs een brandpunt vormen voor het interieurontwerp. Design raamdecoratie is namelijk de finishing touch van iedere ruimte. Geen enkele kamer voelt compleet zonder een of andere vorm van gordijnen, rolgordijnen of jaloezieën.

Het kiezen van de juiste soort raambekleding kan echter lastig zijn, omdat je rekening moet houden met het natuurlijke licht, de plaatsing van verlichtingsarmaturen en het ontwerpschema van elke kamer. De juiste maat bepalen en een materiaal kiezen dat zowel functioneel als esthetisch is kan een uitdaging zijn. Onze professionals van de B2B bedrijven afdeling helpen je bij deze mooie uitdaging.

Kwaliteit met lange levensduur

De op maat gemaakte raambekleding van Mondecor staat bekend om de uitzonderlijke kwaliteit; ze passen altijd perfect en houden je ramen bedekt. Kies onze raambekleding om het uitzicht en aanzicht van je bedrijf te verbeteren. Onze maatwerk raamdecoratie producten voor B2B corporate worden volgens je specificaties gemaakt en gaan gegarandeerd lang mee, waardoor ze een goede keuze zijn voor iedereen die kwaliteit en een lange levensduur zoekt.

Verschillende materialen, kleuren, stoffen, stijlen, bewerkingen, en indelingen zijn allemaal beschikbaar om uit te kiezen als het gaat om op maat gemaakte raambekleding van B2B corporate diensten. Nadat je deze mogelijkheden met onze B2B corporate adviseur hebt verkend en bekeken, ben je klaar om de perfecte oplossing voor je bedrijf te vinden bij Mondecor.

Gratis adviesgesprek

We komen graag bij je op locatie langs om de mogelijkheden van raamdecoratie voor jouw bedrijf te bespreken. We geven advies, laten je voorbeelden zien en maken uiteraard een passende offerte op maat. Neem contact met onze B2B corporate afdeling voor een gratis adviesgesprek.