B2B services

B2B services diensten voor hotels

Mondecor biedt haar diensten voor hotels aan via de B2B services raamdecoratie. Hotels hebben namelijk raambekleding nodig die duurzaam en efficiënt zijn, en tegelijk stijl en decor toevoegt aan de totale sfeer van het hotel. Ingangen, lobby’s en andere gemeenschappelijke ruimten, als ook de hotelkamers en suites, moeten zo ontworpen zijn dat ze de ruimte meer uitnodigend maken. En daarnaast hoge verwachtingen wekken als de gasten aankomen en vervolgens de kamer betreden.

Hotel raamdecoratie moet functioneel zijn om tegemoet te komen aan de grote verscheidenheid van behoeften die zich voordoen. De raambekleding voor hotels is daarnaast ook gemakkelijk schoon te maken en heeft relatief weinig onderhoud nodig.

Voor de meeste hotelruimtes geldt dat het in lagen aanbrengen van raamdecoratie een prima manier is om ervoor te zorgen dat de ramen goed kunnen functioneren en er daarnaast mooi verzorgd uitzien. Mondecor B2B services levert dé raamdecoratie voor jouw hotel of horecapand.

Gratis adviesgesprek raamdecoratie hotel

Mondecor biedt voor het hotelwezen de B2B services aan, waarbij wij jouw hotel als een project benaderen. We komen bij je op locatie langs, om vervolgens het project met je door te nemen. Alle ruimtes worden opgemeten en als onderdeel van het project benadert. Dat wil zeggen dat iedere ruimte een andere functie heeft en dus ook een andere raamdecoratie nodig heeft.

Onze experts van de B2B services voor hotels hebben al meer dan 30 jaar ervaring met raamdecoratie voor bedrijven. Mondecor is een raamdecoratie bedrijf met een showroom in Amsterdam. Ons deskundig personeel van de B2B services voor hotels helpen je om de verschillende ruimtes, als lobby, hotelkamers en gemeenschappelijke ruimtes een ideaal evenwicht te geven van schaduw en natuurlijk daglicht.

Wij hebben voor hotels een uitgebreid assortiment gordijnen, rolgordijnen, jaloezieën en plissé gordijnen. Wij helpen de hotels van het begin tot het eind. Van het uitkiezen van de juiste raamdecoratie, het inmeten en het ophangen van de raambekleding. Bovendien maken wij in onze fabriek de uitgekozen gordijnen exact op maat.

Na meer dan 30 jaar in de wereld van raamdecoratie te opereren, zijn we er zeker van dat onze verkoop- en installatieprijzen die van de concurrentie evenaren of zelfs overtreffen. Daarom geven we ook een laagste prijsgarantie af. Zowel onze woonconsulenten als installateurs hebben een grondige productkennis en een scherp oog voor stijl. Dit vertaalt zich dan ook in een hoge kwaliteit B2B services voor hotels. Wil je meer weten over onze diensten voor hotels? Neem dan zeker contact met onze afdeling B2B services op.

Gordijnen op maat

Raambekleding oplossingen voor hotels

Houten jaloezieën van imitatiehout voor hotels

Houten jaloezieën geven een uitstraling van verfijning en klasse, maar houtmateriaal heeft een uitdaging in onderhoud. Houten jaloezieën van imitatiehout zien er nog steeds warm uit en voelen aan als houten jaloezieën zonder dat ze dezelfde speciale onderhoudsbehandeling vereisen. Imitatie houten jaloezieën zijn ook zeer duurzaam en bovendien gemakkelijk schoon te maken.

Met zoveel mogelijkheden om uit te kiezen en de mogelijkheid om ze snoerloos en gemotoriseerd te maken, zijn jaloezieën van imitatiehout steeds populairder geworden. Naast de houten jaloezieën biedt Mondecor B2B services ook andere kleuren jaloezieën aan die prachtig staan in de diverse ruimtes van een hotel. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Hotel rolgordijnen

Rolgordijnen zijn een eenvoudige maar stijlvolle oplossing voor commerciële ruimtes en dat geldt ook voor hotels. Rolgordijnen zijn eenvoudig schoon te maken, duurzaam en gaan lang mee. Precies wat nodig is in drukbezochte ruimtes.

Rolgordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende bekledingen. Van rolgordijnen tot duo rolgordijnen en van lichtdoorlatend tot verduisterend materiaal. Met zoveel verschillende kleuren, patronen en stoffen om uit te kiezen, zijn de mogelijkheden praktisch onbeperkt.

Rolgordijnen zijn een uitstekende optie voor raamdecoratie die functionaliteit en een strakke moderne uitstraling toevoegt. Een rolgordijn kan gebruikt worden in plaats van een traditionele draperie of voor extra decoratie. Hotel rolgordijnen creëren een gelaagde verduistering en een prachtig effect.

Twee uitvoeringen rolgordijnen

Een rolgordijn doet meer dan licht tegenhouden. Het schept een gevoel van geborgenheid en een aangenaam leefklimaat wat bij een hotel belangrijk is. Er zijn vervolgens twee uitvoeringen rolgordijnen die binnen de B2B services voor hotels vallen. Een standaard rolgordijn en een duo rolgordijn.

Zoals de maan het licht op aarde reflecteert en de zon zorgt voor licht, zo creëert Mondecor met de duo rolgordijnen een toverachtig spel van licht en schaduw voor het hotelinterieur. De rolgordijnen bestaan uit twee banen stof; een transparantie en een (semi) verduisterende. Samen zorgen ze voor een aangename en ongekende ambiance. Daarnaast bieden rolgordijnen ook nog extra isolatie en verbetert het de akoestiek.

Vraag onze B2B services consulenten om gratis advies over het uitgebreide assortiment rolgordijnen.

Gordijnen voor hotels

Hotels horen aan te voelen als thuis. En hoe kun je dat beter doen dan met gordijnen voor hotels? Lange zijpanelen accentueren de grootsheid van grote ramen. Lichtregulering en privacy worden geboden door traverserende gordijnen. Meerlaagse behandelingen voegen drama en verfijning toe. En het op elkaar afstemmen van de stoffen levert een werkelijk unieke ontwerpen op.

Mondecor B2B services voor hotel gordijnen en vitrages aan waarbij een ruimte keuze is aan stoffen, kleuren en patronen. Daardoor vormen de gordijnen van Mondecor een prachtig elegante aanvulling voor iedere ruimte in het hotel. Vraag onze B2B services afdeling naar de mogelijkheden.

Hotel beddengoed afgestemd op raamdecoratie

Zachte raamdecoratie is elegant decoratief en kan zo gemaakt worden dat ze past bij het beddengoed van de hotelkamers. Alle kleuren, patronen en texturen zijn beschikbaar voor deze one-of-a-kind accessoires die een hotel echt kunnen onderscheiden van de massa.

Onze stijlvolle raamdecoratie collectie bestaat uit een verscheidenheid aan kleuren en stoftypen. Dankzij het ruime aanbod van moderne tot klassieke kleuren en stoffen raambekleding, zit er altijd een tint bij welke we in het hotel ontwerp kunnen integreren.

Mondecor diensten voor hotels

Met de B2B diensten voor hotels biedt Mondecor licht en schaduw. Verkoelen, verduisteren en sfeer creëren. Natuurlijk licht doorlaten en een gevoel van geborgenheid aanbrengen. Onze producten hebben één ding gemeen: het design is een lust voor het oog.

Onze collectie raamdecoratie voor hotels is tot in de allerkleinsten details samengesteld. Van de productie tot aan de uitvoerbaarheid van de stoffen. Met eerlijke materialen, wonderschone tinten en een mix van grove en verfijnde structuren.

Bij de B2B services voor hotels speelt verbinding een grote rol. Door het licht te dempen en tegelijkertijd contact te houden met de buitenwereld. De raamdecoratie collectie van Mondecor zorgt voor een geborgen gevoel in de hotelkamers, lobby en gemeenschappelijke ruimtes. De keuze van de materialen krijgt een extra waarde door ze met creativiteit en vakmanschap te verbinden.

Onze raamdecoratie collectie voor B2B services hotels scheppen een atmosfeer van harmonie en welzijn. En dat elke dag opnieuw. Ben je benieuwd naar onze B2B services voor hotels? Neem dan zeker vrijblijvend contact met ons op. We komen graag een keer langs om kennis te maken en onze raamdecoratie ideeën voor jouw hotel te delen. Neem vandaag nog contact op met Mondecor.

gordijn voor hotel