Services particulieren

Raamdecoratie services particulieren

Voor onze klanten bieden wij verschillende raamdecoratie services particulieren aan. Van raamdecoratie inmeten en ophangen tot het op maat maken van de raambekleding. Vanwege onze ruime ervaring met de diverse soorten raambekledingen zijn wij ook in staat om een advies op maat te geven. Onze raamdecoratie ideeën delen we dan ook graag met je. Dit kan zijn van raamdecoratie kunststof kozijnen tot de keuze van de raamdecoratie slaapkamers.

Welke woonstijl past bij je? Bij een strak, industrieel of modern interieur, kan je bijvoorbeeld beter kiezen voor aluminium jaloezieën, duo rolgordijnen of lamellen. Bij een landelijk inrichting passen houten jaloezieën en vouwgordijnen zeer goed. En bij een trendy woonstijl zijn rolgordijnen weer beter. Plissé- en vouwgordijnen komen tot hun recht in een klassiek en romantisch interieur. Om vervolgens eenheid te creëren in een kamer, kan je het beste de kleur van de raamdecoratie ook laten terugkomen in de rest van de ruimte. Wij geven je graag persoonlijke advies over de raamdecoratie mogelijkheden.

plissegordijnen

Welke raamdecoratie kiezen?

Twijfel je over welke raamdecoratie kiezen? Mondecor begrijpt dat er veel verschillende opties zijn om een raam, deur of schuifpui te bekleden. Daarom bieden wij als services voor particulieren een gratis advies aan. Bij het kiezen van nieuwe raambekleding spelen de ruimte en type raam een grote rol. Daarnaast spelen smaak en praktische voorkeuren, zoals kleur en woonstijl, natuurlijk ook een rol bij welke raamdecoratie kiezen.

Wat vind je zelf bijvoorbeeld mooi? Maar denk ook aan praktische zaken, zoals de hoeveelheid lichtinval. Wil je verduistering of juist veel licht in de kamer? Deze factoren zijn belangrijk om mee te nemen in je keuze voor de raamdecoratie. Mondecor biedt verschillende soorten raamdecoratie aan. Houten, bamboe, aluminium of pvc jaloezieën. (Duo) rolgordijnen, luchtdoorlatende rol- of plisségordijnen, inbetween, normale gordijnen en overgordijnen. De keuze is groot en daarom valt gratis advies raamdecoratie binnen onze services particulieren.

Raamdecoratie gordijnen op maat

Raamdecoratie opmeten

Nadat je het type raambekleding hebt uitgekozen gaan we over op raamdecoratie opmeten. Voor raamdecoratie inmeten bieden wij ook een gratis service aan. Wij komen namelijk bij je thuis langs om de raambekleding op te meten. Natuurlijk kan je het ook zelf doen. Houd hierbij in acht de eerste stap voor raamdecoratie opmeten het bepalen van de plaats is. Dat wil zeggen het verschil tussen ‘in de dag’ en ‘op de dag’ plaatsing.

‘In de dag’ meting komt de raamdecoratie tussen twee muren of in het kozijn te hangen. Bij de fabricage houden wij rekening met reducties, dat wil zeggen dat aan beide zijden de raamdecoratie iets wordt ingekort, zodat deze perfect past. ‘Op de dag meting’ komt de raambekleding op de muur of over het kozijn te hangen. Hierbij moet rekening gehouden worden met de pakkethoogte. Dit is de hoogte van het product wanneer deze volledig is opgetrokken. Wil je meer weten over de services particulieren voor raamdecoratie opmeten? Neem dan contact met ons op.

Raamdecoratie monteren

Raamdecoratie monteren moet zorgvuldig gebeuren. Onze producten zijn eenvoudig te monteren. Bovendien leveren we standaard een montage handleiding bij de raamdecoratie. Wanneer je niet uit de montage komt, dan kan Mondecor dit ook voor je regelen. Wij bieden services particulieren aan van a tot z. Kies voor de montage service van Mondecor en wij garanderen dat je raambekleding vakkundig en snel gemonteerd is.

Om gebruik te maken van de montageservice van Mondecor vink je deze in de online shop aan, waarna je deze terugvindt in de winkelmand. Wij nemen na de aanvraag contact met je op voor het maken van de afspraak. Montage raambekleding service bieden wij door heel Nederland aan. Onder de services particulieren valt natuurlijk ook een snelle levering, laagste prijsgarantie en volledig op maat gemaakte raambekleding. Mocht je nog vragen hebben over onze services particulieren? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice of kom een keer langs bij de Mondecor winkel in Amsterdam.