Over ons

Over ons bedrijf Mondecor

Over ons bedrijf Mondecor. Wij zijn een complete winkel voor alle soorten raamdecoraties. Van gordijnen tot rolgordijnen in de slaapkamer en jaloezieën tot vitrages in de woonkamer. Ook voor onze zakelijke klanten zijn wij een begrip. Wij hebben al heel wat raambekleding mogen ophangen bij hotelketens, kantoren en andere zakelijke klanten. Onze complete lijn raamdecoratie bieden wij zowel in onze vestiging in Amsterdam aan als in de webwinkel. Op deze manier kan iedereen genieten van onze raamdecoratie producten en hoge service. Voor raambekleding Nederland ben jij ons bedrijf in goede handen.

Raamdecoratie gordijnen jaloezieen amsterdam

Over onze hoge service

Bij ons bedrijf Mondecor staat de service aan onze klanten zeer hoog aangeschreven. Dat is ook wat onze drijfveer is, het spreekwoord is niet voor niets ‘klant is koning’. Wij zijn dan ook pas tevreden als onze klanten dat ook zijn. Daarom geven wij gratis advies, een gratis inmeting en een laagste prijsgarantie. Mocht je bij een andere winkel een lagere prijs ontvangen? Dan gaan wij daaronder zitten. Het enige wat je hoeft te doen is de prijs te overleggen om vervolgens de laagste prijsgarantie te claimen. Ook bieden wij een snelle levering en montage op locatie.

Gratis advies en raamdecoratie inmeten

Wij komen graag bij je langs voor raamdecoratie inmeten en om je advies te geven over de verschillende soorten raambekledingen voor de diverse kamers. Zodra de gordijnen of jaloezieën op maat zijn gemaakt in onze fabriek, komen onze experts (indien gewenst) bij je langs om de montage te verzorgen. Wil je zelf de gordijnen, rolgordijnen of jaloezieën ophangen? Dan geven we je nog een aantal tips hoe je dit het beste kan doen. Alles is mogelijk bij ons bedrijf Mondecor. Wil je meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op.

Over raamdecoratie op maat

Mondecor is jouw specialistische partner in raamdecoratie op maat. Onze lokale experts met jarenlange ervaring adviseren je graag aan huis. En helpen je bij het maken van juiste keuze raambekleding. Met ons ruime aanbod aan verschillende soorten raambekleding hebben wij voor iedere particulier of zakelijke klant de geschikte woonoplossing. Wij leveren hoogwaardige raamdecoratie op maat door heel Nederland. Bij ons kan je rekenen op de beste service en de beste kwaliteit. Persoonlijk, professioneel en snel geleverd.

Mondecor bestaat inmiddels al meer dan 30 jaar. Wij zijn gevestigd aan de Johan Huzingalaan 338 in Amsterdam. Voor velen zijn we dan ook in begrip in het Amsterdamse. Maar daar blijft het niet bij, wij zijn ook dé online winkel voor raambekleding Nederland. Wij vinden namelijk dat iedereen in Nederland van onze diensten en hoge service mag profiteren.

Plisse gordijnen raamdecoratie